GoNEXT TV: Celebrul realizator tv Charlie Ottley lucrează la un documentar inedit care surprinde Delta Dunării în cele patru anotimpuri

Charlie Ottley. FOTO Adrian Boioglu

Celebrul realizator de televiziune Charlie Ottley a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV și au discutat despre frumusețile Deltei Dunării.

Charlie Ottley este îndrăgostit de România și a lansat până acum documentarele “Wild Carpathia”, “Flavours of Romania” , iar cel mai recent proiect al său se desfășoară în Delta Dunării. Ottley a anunțat că și-a propus să surprindă Delta Dunării în cele patru anotimpuri, iar documentarul urmează să fie lansat de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie 2021.

Charlie Ottley detaliază la GoNEXT TV despre cum a fost cucerit de România și în particular de Delta Dunării și de ce a ales să își îndrepte atenția către frumusețile țării noastre. De asemenea, el explică și cum a aflat că a fost decorat de președintele României și despre modul cum s-a acomodat să trăiască în țara noastră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*