GoNEXT TV: Bogdan Artagea, director general AIMK Constanța: “Este necesară crearea unei organizații de management al destinației turistice pentru a promova cât mai eficient transporturile turistice aeriene către și dinspre Aeroportul Mihail Kogălniceanu”

Bogdan Artagea, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu. FOTO Paul Alexe

Cel mai important aeroport din zona Dobrogei, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, reprezintă cea mai apropiată poartă aeriană de ajungere pe litoralul românesc al Mării Negre.

Directorul general al aeroportului, Bogdan Artagea, a răspuns invitației jurnalistului Paul Alexe, fiind prezent în studioul GoNEXT TV. Subiectele avute în vedere au atins activitatea aeroportului în contextul pandemiei, importanța implicării autorităților publice locale, dar și a organizațiilor ce reprezintă agențiile de turism, în promovarea și susținerea curselor aeriene, către și dinspre aeroportul constănțean.

Bogdan Artagea a dezvăluit și proiectele de modernizare a infrastructurii aeroportului constănțean, menite să permită preluarea unui flux mai mare de pasageri, în contextul în care sunt discuții permanente cu operatorii aerieni, naționali și internaționali, pentru îmbunătățirea ofertei zborurilor comerciale operate la Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*