FOTO Vrei să cumperi bilete online pentru Delfinariul și Acvariul din Constanța? Iată pașii de urmat pentru a evita cozile de la casierie

Delfinariul din Constanța își așteaptă vizitatorii cu noi surprize. FOTO Cătălin Schipor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța oferă, mai nou, posibilitatea achiziționării de bilete online pentru principalele atracții din subordine.

Procedura este una simplă, iar primul pas este o vizită pe site-ul Delfinariului. Tot ce ai de făcut este să intri pe delfinariu.bilet.ro și să selectezi data la care vrei să vizitezi obiectivele CMSN.

Pe pagina principală vei avea posibilitatea să alegi între cele 4 atracții: Delfinariu, Planetariu, Echitație și Acvariu. De menționat că Delfinariul include și accesul în Microrezervație, dar celelalte obiective sunt separate.

Odată ce ai ales atracția care te interesează, mergi mai întâi la butonul de Oră și selectezi spectacolul dorit, apoi bifezi numărul de bilete la preț întreg (pentru adulți), cele pentru copiii peste 7 ani (elevi sau studenți) și pentru copiii sub 7 ani.

Prețul biletelor include TVA și o taxă de administrare a comenzii aplicată de operatorul care face vânzarea.

Pasul următor este să creezi un cont nou. Te poți loga și cu Facebook pentru o cumpărare mai rapidă.

Recomandarea celor de la Delfinariu este să ajungi în curtea obiectivului în timp util. În timpul sezonului pot apărea cozi. Dacă Delfinariul se umple, atunci biletul poate fi transferat pentru o altă reprezentație. Banii achitați nu se returnează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*