FOTO VIDEO Delfinariul Constanța și-a prezentat oferta la Târgul de Turism al României. Care sunt atracțiile Complexului Muzeal de Știinte ale Naturii pentru sezonul estival 2019

Delfinariul a fost promovat la Târgul de Turism al României. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul din Constanța a fost și el promovat la cel mai mare eveniment de turism din România – Târgul de Turism al României ediția de primăvară de la ROMEXPO. 

Vizitatorii standului județului Constanța de la Târgul de Turism al României, au putut vedea  și afla și ultimele informații despre Delfinariu, dar și despre întreg Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Le oferă vizitatorilor noștrii un spectacol inedit, cu cele două delfinuțe ale noastre. Este un spectacol foarte frumos, mai ales pentru cei mici, există pentru fiecare spectacol un timp alocat în mod deosebit, în jur de 20 25 de minute. Avem trei reprezentanții pe zi.

Managerul Adrian Bîlbă este și un bun biolog și le oferă spectatorilor multe explicații despre comportamentul delfinuțelor“, a povestit Maria Solomon din cadrul CMSN Constanța.

În cadrul standului, vizitatorii pot afla și despre celelalte atracții din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii pe care le pot vedea într-o vizită pe litoral: Acvariu, Planetariu, Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și centrul de Echitație.

„Se mai poate vizita Microrezervația, Planetariu, care se află în aceiași incintă cu Delfinariu. În anul 2018 am avut un număr foarte mare de vizitatori, aproximativ 330.000 vizitatori, doar la Delfinariu“, a precizat Valentina Beștea reprezentanta CMSN Constanța.

Cei care iau în calcul să vadă delfinițele, animalele, păsările exotice și bolta înstelată într-o vizită la Constanța, trebuie să știe că pe www.cmsn.ro și www.delfinariu.ro pot afla ultimele informații despre prețuri, program și atracții, dar și să achiziționeze bilete online, evitând astfel aglomerația de la intrare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*