FOTO VIDEO Cel mai bun parc acvatic din lume este în Tenerife. Siam Park are zone de relaxare și aventură și este gândit pentru toate vârstele

Siam Park din Tenerife. FOTO Adrian Boioglu

Care este destinația de vacanță iubită în egală măsură de copii, adolescenţi, adulţi şi vârstnici? Răspuns unic: parcurile de distracție acvatice! Ele sunt locurile unde poţi petrece o vacanţă de vară fără griji şi plină de adrenalină în același timp. Pentru al șaselea an la rând, siteul TripAdvisor a pus pe primul loc în lume, parcul acvatic Siam din Tenerife.

Este situat în Costa Adeje din sudul insulei Tenerife și se desfășoară pe o suprafață imensă, de 185.000 de metri pătrați. Siam Aqua Park e construit și decorat în stil thailandez (știați că Siam e vechiul nume al Thailandei?) așa că aici veți gasi lumea magică a orientului îndepărtat.

“Aici trăieșți un vis. Te simți de parcă ai fi în Thailanda. Vezi ceva diferit deoarece noi suntem cei mai buni. Pentru al șaselea an la rând suntem cel mai bun parc acvatic din lume, conform Trip Advisor. Ne dorim ca atunci când oamenii intră în parcul nostru să simtă ceva diferit față de tot ce au văzut până acum: să se bucure de frumoasele piscine, de atracțiile minunate, de angajații foarte amabili și de serviciile noastre ireproșabile. Încercăm să oferim tot ce e mai bun, oamenilor” spune Miguel Diaz, director adjunct al parcului acvatic Siam.

De cum intri în Siam Park te vei simți purtat într-o călătorie de poveste. De exemplu legendarul ”Tower of Power” este un tobogan cu o pantă abruptă, lungă de 25 metri care te duce cu o viteză amețitoare printre acvariile pline cu rechini. De parcă asta n-ar fi fost suficient, proiectanții i-au făcut un tunel transparent astfel încât experienţa să fie la puterea a treia, plină de adrenalină.

Urmează toboganul vertical ”Dragonul”, toboganul vortex ”Volcano” sau piscina cu valuri artificiale. Toate sunt gândite pentru iubitorii de aventură. Dacă vrei doar o dulce relaxare, poți călători pe Mai Thai River, plutind confortabil pe un colac prin vegetația luxuriantă și admirând peștii exotici dintr-un acvariu imens. Ce spuneam la început? Că parcurile acvatice sunt concepute pentru toate vârstele. Siam Park are și o zonă specială pentru bebeluși cu tobogane mici, gândite pentru ei.

“Avem 18 puncte de atracție cu specific diferit: de relaxare și de aventură. Aici de exemplu avem piscina cu valuri – este cea mai mare din lume cu valuri artificiale, iar turiștii o iubesc. Observați că suntem acum în anotimpul de iarnă, iar vremea e minunată!

Acesta e unul din detaliile pe care oamenii îl iubesc la noi și pentru care vin la noi. Avem și lei de mare, avem și un acvariu, sunt animale aflate la a treia sau a patra generație, avem multe restaurante, cafenele și locuri speciale pentru relaxare, private” spune Miguel Diaz, director adjunct al parcului acvatic.

Siam Park și Loro Park (un fel de parc zoo) pot fi vizitate cu un singur bilet, dacă vei cumpăra un “twin ticket”, iar copiii sub 3 ani au intrarea liberă. Dacă vrei să-ți tragi sufletul după atâta adrenalină, te așteaptă restaurantele și barurile cu specific oriental și european. Sfatul nostru: mergeți la Casa Ceaiului, unde se servesc sandvișuri, cafele și ceaiuri aromate. Tenerife ştie să îti facă vacanta mai frumoasă, fără îndoială!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*