FOTO România și Estonia sunt legate prin curse aeriene directe între Tallinn și Mihail Kogălniceanu

Aeronava Nordica a primit „botezul“ pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“. FOTO Cătălin SCHIPOR

În seara de 16 iunie, prima cursă a companiei aeriene de stat Estone – Nordica, a aterizat de la Tallin pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Prima cursă i-a adus pe litoral pe prim ministrul României, Viorica Dăncilă și omologul său eston Jüri Ratas, dar și 60 de turiști.

Curse aeriene între capitala Estoniei şi litoralul românesc vor fi de două ori pe săptămână în perioada estivală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*