FOTO Ministrul Turismului a fost ghid pentru mai mulți turiști străini

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru jurnaliștii străini. FOTO Ministerul Turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a fost ghid pentru o zi pentru jurnaliștii străini care au venit în România în cadrul uneia dintre cele mai mari campanii de promovare din ultimii ani.

14 reprezentanți mass-media din Cehia, Grecia, Polonia, Estonia, Spania și România au făcut un tur al celor mai importante atracții turistice din zona Brașov-Bran-Sibiu. Ministrul Turismului le-a prezentat Ocna Sibiului, frumusețile celui mai mare muzeu în aer liber din Europa, muzeul tradițiilor populare ASTRA, și culmile Transfăgărășanului, la Lacul Bâlea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*