FOTO Aeroportul George Enescu din Bacău face lucrări de extindere a pistei

Lucrările pe Aeroportul Internațional Bacău avansează în stil alert. FOTO AIBGC

În așteptarea reluării curselor civile de pasageri, Aeroportul Bacău este un adevărat șantier în zonă operațională. Lucrările fac parte din proiectul „Creșterea Capacității Portante a Pistei și a Suprafețelor de Mișcare Aeroportuare”.

În prezent, pista Aeroportului Internațional Bacău este folosită doar de aviația militară, aparate tip SMURD și de cursele de tip charter. Profitând de absența procesărilor de pasageri pentru zborurile civile, constructorul și-a mobilizat întreagă capacitate de personal și utilaje necesare la acesta etapă pentru a menține un stadiu avansat la lucrări.

„Se lucrează toată săptămâna, inclusiv duminică. Evident că pentru locuitorii care dețin imobile apropiate de perimetrul aeroportului apare uneori un grad de disconfort determinat de complexitatea lucrărilor și utilajele de mare capacitate. Înțelegând acest aspect, facem un apel la cetățenii din zonă pentru înțelegere, toți conștientizând că finalizarea lucrărilor va creă un important potențial de dezvoltare economică a întregii zone“, au transmis reprezentanții Aeroportului Bacău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*