FOTO Ministerul Turismului, excursie – pentru medicii de familie – în stațiunile balneare. Cum a fost în Infotrip-ul de 78.000 lei

Infotrip pe teme balneare organizat de Ministerul Turismului. FOTO MT
Infotrip pe teme balneare organizat de Ministerul Turismului. FOTO MT

Ministerului Turismului continuă acțiunile privind dezvoltarea turismului balnear și vine cu o inițiativă pentru informarea și conștientizarea medicilor în legătură cu importanța terapiilor balneoclimaterice.


Vă mai recomandăm: Ministerul Turismului plimbă medicii de familie din București prin stațiunile balneare din țară. Peste 78.000 lei cheltuiți pentru vizite în Ialomița, Constanța, Brașov, Covasna și Harghita


În perioada 14-16 decembrie, Ministerul Turismului a organizat mai multe vizite în staţiunile Băile Balvanyos, Băile Tuşnad, Amara, Eforie Nord şi Techirghiol pentru 38 de medici de familie din Bucureşti. Scopul acestor acțiuni este de a aduce în atenţia medicilor importanţa terapiilor balneoclimaterice. Astfel încât, prescrierea curelor de tratament pacienţilor să devină o practică în activitatea acestora.

Infotripurile dedicate medicilor reprezintă încă un pas pe care Ministerul Turismului îl face în scopul dezvoltării turismului balnear, după ce a fost pusă în consultare publică hotărârea privind aprobarea Master Planului pentru dezvoltarea turismului balnear. Actul urmărește creșterea atractivității destinațiilor balneare pentru investitori, stimularea parteneriatelor între autorități și sectorul privat, dezvoltarea infrastructurii și crearea de noi locuri de muncă.

Alte două măsuri foarte importante pentru sprijinirea turismului, implicit sectorului balnear, au fost adoptate de Guvernul României și au vizat reducerea cotei de TVA la 5% pentru cei care fac afaceri în turism și eliminarea redevențelor pentru exploatarea apelor terapeutice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*