FOTO Mâine începe Târgul de Turism al României de la ROMEXPO!

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

ROMEXPO organizează, în perioada 23 – 26 februarie, Târgul de Turism al României, ediția de primăvară. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și promovează cele mai avantajoase și interesante oferte turistice din România și străinătate.

Peste 151 de companii, din 10 țări (Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria) participă la TTR2023 cu reduceri de până la 50 la sută pentru destinațiile populare, dar și cu promoții speciale la vacanțe de lux. Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 49 la sută și se bucură de participarea oficială a țărilor: Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Moldova, Tunisia.

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

„Suntem încântați să anunțăm că peste 31 la sută din firmele prezente se află la prima participare ca expozanți în cadrul Târgului de Turism al României. Le mulțumim că s-au alăturat acestui proiect și sperăm să fie primul pas către un parteneriat de lungă durată, dar le suntem recunoscători și celor care au rămas fideli târgului și participă an de an cu entuziasm. Invităm pasionații de călătorii să-și transforme vacanța de vis în realitate la TTR2023, profitând de ofertele valabile pe perioada târgului, și să intre în atmosfera de vacanță din Centrul Expozițional. Reprezentanții industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare și transport către destinații din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experiențe memorabile. Îi așteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună următoarea călătorie”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

Timp de patru zile, vizitatorii târgului pot achiziționa pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț. Cei care doresc să își surprindă jumătatea cu un city break de 01 sau 08 Martie pot cumpăra un bilet de avion către Paris, Veneția și Roma sau pot rezerva o escapadă romantică pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, în Toscana, Malta sau Cappadocia, cu un discount de până la 30 la sută, dar pot marca începerea primăverii într-o destinație românească, pentru că la TTR sunt promovate și cele mai frumoase locuri din România.

Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40 la sută și pentru perioada Paștelui, iar cei care vor să se asigure din timp că își petrec concediul de vară într-o destinație de vis, pot beneficia de o reducere de până la 50 la sută pentru un sejur achiziționat la TTR2023.

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

De la Târgul de Turism al României nu lipsesc nici ofertele all inclusive la super preț. Pentru o vacanță de familie recomandăm Grecia, Turcia, Bulgaria, Egypt, Tunisia, Cipru sau Croația, iar pentru escapade mai îndepărtate vizitatorii pot alege destinații precum: Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste.

Agențiile de turism propun la TTR2023 și o paletă largă de oferte pentru litoralul românesc. Cei interesați își pot petrece mini-vacanța de 1 Mai într-o stațiune din România, dar pot alege și un pachet de tipul demi-pensiune pentru concediul de vară cu un discount de până la 40 la sută.

Programul de vizitare este, în perioada 23 – 25 februarie, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar pe 26 februarie, între orele 10.00 și 16.00. Accesul la eveniment este gratuit

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*