FOTO Flori și antichități la două târguri dedicate la Centrul Expozițional ROMEXPO

Pasionații de antichități sunt așteptați la Centrului Expozițional ROMEXPO

Dacă vrei să îți decorezi într-un mod deosebit casa și grădina, trebuia să ajungi neapărat la ROMEXPO, acolo unde, în perioada 14 – 17 martie se țin două manifestări deosebite: Antique Market I și Expo flowers & garden 2019.

La Antique Market, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Târgul de obiecte de artă și antichități le oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege piese marcate de istorie, dintre care amintim:

  • obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare;
  • tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii;
  • obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi;
  • obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Complementar, în cadrul Expoziției Internaționale de Flori de la Expo flowers & garden 2019 din pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, veți putea găsi idei de a vă decora casa și curtea.

Manifestarea se adresează atât importatorilor, exportatorilor și distribuitorilor de flori și plante, comercianților, arhitecților peisagiști și companiilor de peisagistică, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare întreținerii spațiilor verzi și proprietarilor de sere, cât și publicului larg.

În același timp, expoziția oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament.

Astfel, specialiştii prezenţi la standuri vor oferi cele mai bune sfaturi şi idei privind sănătatea şi frumuseţea grădinilor şi arbuştilor, precum și informații utile despre îngrijirea zonelor verzi.De asemenea, pasionații de grădinărit și horticultură sunt așteptați cu noi tehnici și metode folosite în grădinarit și în design floral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*