FOTO Ernest Airlines anunță curse noi între Italia și România. Din iunie 2018 poți să zbori de la București la Verona și Genova

Lansare curse Ernest Airlines de la București. FOTO Ernest Airlines
Lansare curse Ernest Airlines de la București. FOTO Ernest Airlines

Avioanele Airbus A320 cu 180 locuri vor opera cele mai noi zboruri ale companiei Ernest Airlines de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. De la 21 iunie 2018, cursele vor face legătura între București și Verona, dar și între București și Genova.

“Odată cu aceste noi rute începem un capitol nou și important în istoria Ernest Airlines”, susține Chady El Tannir – Directorul de Dezvoltare al companiei. “Scopul Ernest Airlines – singura companie Italiană prezentă în România – este să mărească numărul de curse dintre Italia și țările din care pleacă multă lume către această zonă”.

El Tannir este de părere că zborurile directe dinter Italia, Albania și Ucraina au fost doar începutul, iar România era un pas fundamental în această strategie.

Italia este preferată de românii care lucrează sau trăiesc acolo, așa că tot mai multe companii italiene își deschid porțile pentru această nouă piață.

Noul zbor București – Verona este unul cerut de zeci de mii de români care locuiesc în Italia, dar și de italieni și români care călătoresc pentru afaceri sau în scopuri turistice. Zborurile între cele două orașe au existat din anii ’90 până anul trecut. Acum Ernest Airlines răspunde cererii ridicate și reface această rută.

Conectarea Bucureștiului cu Genova este, de asemenea, una cu cerere mare venită atât din partea românilor care locuiesc în Genova, cât și de cei care stau în sud-estul Franței. Atracțiile turistice din zona Mării Mediterane și faptul că navele de croazieră pleacă din Genova în fiecare săptămână sunt un motiv în plus pentru această cursă.

“Camera de Comerț româno-italiană apreciază apariția acestor curse operate de o companie Italiană. Numărul mare de călători dintre România și Italia ne face să credem că intrarea pe piață a Ernest Airlines este o nouă oportunitate de a strânge relațiile dintre cele două țări. Conectarea Bucureștiului cu Verona și Genova reflectă nevoile antreprenorilor care circulă săptămânal între aceste trei orașe și care, până acum, nu au avut un zbor direct sau alternative cu frecvență mare. Avem încredere că demersurile Ernest Airlines vor fi încununate de succes”, a declarat Adrian Dimache, Secretarul General al Camerei de Comerț Româno-Italiene.

Când ai zboruri de la București la Genova sau Verona

Programul zborurilor București – Verona
Luni, miercuri și vineri – plecare la 12.35 – sosire la 15.35 (ora locală)

Program zboruri București – Verona
Luni și Vineri: plecare la 22.15 – sosire la 23.25
Miercuri: plecare la 16.20 – sosire la 17.30

Program zboruri Genova – București
Luni și Vineri: plecare la 18.25 – sosire la 21.30

Program zboruri București – Genova
Luni și Vineri: plecare la 16.20 – sosire la 17.30

Biletele pot fi achiziționate pe flyernest.com sau telefonic, la numărul +40 31 229 45 60

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*