VIDEO Muzeul de Artă Populară Constanța și-a redeschis porțile

Muzeul de Artă Populară Constanța. FOTO PMC
Muzeul de Artă Populară Constanța. FOTO PMC

Toate sălile Muzeului de Artă Populară au fost dezinfectate, personalul a fost dotat cu măști și mănuși, iar la intrare au fost instalate covorașe cu substanțe dezinfectante.

Toți cei care calcă pragul instituției de cultură vor fi îndrumați să își dezinfecteze mâinile si vor trebui să poarte măști și mănuși care vor fi găsite și la intrare în cazul în care vizitatorii nu dispun de mijloacele de protecție. Conducerea muzeului a gândit circuite separate pentru intrarea și ieșirea vizitatorilor pentru ca aceștia să nu se întâlnească între ei.

Programul de vizitare va fi de luni până duminică între orele 09-17, cu reguli stricte de igienă și distanțare. Vizitatorii vor putea intra în grupuri de 3 persoane, la o distanță de 5-10 minute. În sălile mari pot intra 5-6 grupuri de câte 3 persoane, la o distanță de 1,5 – 2 metri. Personalul muzeului îi va îndruma pe vizitatori să păstreze distanța social, în condițiile impuse de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*