FOTO Delfinariul din Constanța a fost luat cu asalt de către turiștii veniți pe litoral

Delfinariul din Constanța

Dacă nu este vreme de plajă, cu siguranță este vremea cea mai bună pentru a face o vizită la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Sute de persoane s-au înghesuit pentru a vedea reprezentațiile mamiferelor, dar și pe cele ale leilor de mare.

Casele de bilete de la CMSN au fost luate cu asalt de la primul spectacol, cel de la ora 11.00,  vizitatorii luând bilete atât pentru spectacolul delfinilor, cât și pentru cel al leilor de mare, iar acestea s-au terminat în scurt timp. Oamenii au continuat să stea la rând pentru a apuca bilete la celelalte reprezentații.

Pentru cei care vor să scape de aglomerație, le reamintim că începând din acest an, se pot achiziționa bilete online, de pe site-ul Delfinariului.

Programul reprezentațiilor la Delfinariu.

Luni-Duminică: 11:00, 14:00 și 17:00 (*)
*cu posibilitate de suplimentare la ora 19:00 în lunile Iulie și August, dacă se impune.

Reprezentații lei de mare:
Luni-Duminică: 12:00, 15:00 și 18:00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*