FOTO Activitate intensă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța în cadrul campaniei naționale „Let’s Do It Romania“

Angajații CMSN s-au alăturat ampaniei „Let’s Do It Romania“. FOTO CMSN

Campania „Let’s Do It Romania“ a angrenat oameni din toată țara și din toate domeniile în efortul de a strânge din natură deșeurile toxice. Angajații CMSN din Constanța s-au implicat și ei în această acțiune civică.

Chiar dacă este vorba de o Microrezervație unde pot admira animale și păsări sălbatice, pot învăța despre ele și interacționa cu natura, iar leii de mare Sam, Inuk şi Kali îi învață la fiecare spectacol că nu este bine să arunci deșeurile și resturile la întâmplare, unii nu prea au fost atenți nici la lecție și nici unde au scăpat de ambalaje și alte gunoaie.

„Peste o jumătate de milion de musafiri care au vizitat anul acesta Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, au mai “scăpat” una alta pe jos. Noi vigilenți – de Ziua Mondială a Curățeniei. Cei care sunteți la plajă, încercați să lăsați curat. Marea, o să “mestece” toată iarna gunoaiele noastre – și plasticul e greu de mestecat“, i-a sfătuit dr. Adrian Bîlbă pe turiști, dar și pe localnici deopotrivă.

În perioada 2010-2017, voluntarii „Let`s Do It, Romania!” au reuşit să strângă peste 2.427.000 de saci de deşeuri, reprezentând 25.000 de tone. Din 2010 şi până astăzi, peste 9.900.000 de ore de voluntariat au fost dedicate proiectului. Dintre voluntarii care au participat la Ziua de Curăţenie Naţională, 700.000 au fost elevi. La nivel naţional, peste 2.500 de voluntari au făcut parte din echipa de organizare, fiind implicate toate judeţele din România.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*