Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate are loc la Golden Tulip Times București

Forumul pentru Turism de Sănătate 2018
Forumul pentru Turism de Sănătate 2018

Ediția cu numărul 10 a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate a debutat astăzi, 19 aprilie, sub egida Clusterului Medical “Sănătate România”.

Fundația Amfiteatru a decis ca actuala ediţie să se concentreze pe dezbaterea rolului şi importanţei acreditărilor şi certificărilor naţionale şi internaţionale, ca garanţie a calităţii serviciilor de sănătate.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanți ai autorităților publice din România, ai organismelor internaționale, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, jurnaliști și reprezentanți ai mediului academic din România și din străinătate.

Subiectul acestei ediții este legat de o problemă tot mai arzătoare: cum reușim să punem România pe harta turismului de sănătate și cum obținem acreditările și certificările naționale și internaționale.

Programul evenimentului, întins pe două zile, este următorul:

Joi, 19 aprilie 2018 – orele 9.30-18.00

  • Acreditările şi certificările – argumente pentru calitatea serviciilor de sănătate
  • Acreditările în România
  • Formarea și certificarea în turismul de sănătate din România
  • Balneoturismul: oportunitati, constrangeri, solutii
  • România – destinaţie pentru turismul de sănătate?
  • Managementul calităţii turismului de sănătate. Structuri operaţionale

Vineri, 20 aprilie 2018 – orele 9.30-12.00

Tema principală: Construcţia unui brand pentru turismul de sănătate din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*