Final de sezon de schi în Austria. Festivalul Zăpezii – muzică și distracție în apropierea pârtiei

La schi în Austria. FOTO austria.info
La schi în Austria. FOTO austria.info

Austria te invită de te bucuri de soarele alpin. La început de an pasionații sporturilor de iarnă schimbă geaca de schi cu ochelarii de soare. Primăvara calendaristică este plin sezon de schi în Austria, dar unul cu soare și zăpadă din plin. Ziua ar arăta cam așa – dimineața pe schiuri, iar după-amiaza baie de soare și relaxare pe șezlongurile amenajate pe platourile alpine. Pachetele de vacanță pe finele de sezon de schi și programul divers de aici oferă entuziaștilor un final de iarnă plin de evenimente: pe terasele cabanelor găsești cântăreți din întreaga lume, iar specialitățile regionale se pot degusta în orice cabană alpină.

În Sudul însorit

Nassfeld din Carintia, partea sudică a Alpilor, este regiunea răsfățată din plin de soare.

Aici, la granița cu Italia, localnicii se bucură de 100 de ore de soare în plus față de zona nordică a Alpilor. În ciuda soarelui puternic, regiunea se poate mândri cu o cantitate considerabilă de zăpadă; iar acest lucru este posibil datorită curenților tipici regiunii.

Află în stațiunile montane Gartnerkofel și Madritsche mai multe despre regiunea de schi din punctele de informare dedicate relaxării la soare – sun spots – iar de pe ceasul solar descoperă cum arată statisticile solare ale sezonului actual. Bucură-te aici, dar și în nenumărate alte locuri de-a lungul celor 110 km de pârtii de șezlongurile special puse la dispoziție pentru tine. În cinematograful Nassfeld Kino oaspeții se pot poza în fața impunătoarelor vârfuri montane ale Hohen Tauern, Alpilor Carnici și Dolomiților. Culisele supradimensionate de cinematograf oferă cadrul pentru un selfie perfect.

Pachet:
· 3 nopți de cazare cu mic-dejun inclus
· Skipass pentru 2 sau 3 zile

Pachet cu valabilitate în perioada 10 martie – 8 aprilie 2018; tarife de la 222 Euro/pers. Detalii pe www.nassfeld.at

Festivalul zăpezii

În cadrul festivalului de muzică Tanzcafé Arlberg din Lech-Zürs, muzicieni renumiți din întreaga lume se vor afla pe scena aflată în apropierea pârtiei.

Atmosfera de festival tronează în întreaga regiune și este posibilă printr-un format viu și variat care cuprinde diverse stiluri muzicale, de la swing și electro-swing, jazz și nu-jazz, rock ‘n’ roll, boogie, latino, la pop și soul. Scenele vor fi reprezentate de terasele însorite de aici, precum și de lounge-urile și lobby-urile hotelurilor, festivalul cu cuprinzând astfel întreaga regiune.

În intervalul 1 și 15 aprilie iubitorii de schi se vor bucura de reprezentații ale unor nume sonore din lumea muzicală, precum Louie Austen din Viena, de Boogie Boys din Polonia și de Puppini Sisters din Londra.

Intrarea este liberă. Detalii pe www.lech-zuers.at

Schi sub soarele alpin

Bucură-te de zăpada ghețarilor tirolezi pe durata întreagii primăveri.

În timp ce în alte locuri soarele face loc pășunilor alpine, pe ghețarii din Tirol te poți bucura în continuare de cele mai bune condiții de schi. La peste 3000m altitudine, vremea este de obicei însorită și senină. Tirol se întinde pe cinci regiuni de schi cu ghețari: Kaunertal, Pitztal, Ötztal, Stubaital și Hintertux. Pe ghețarul Hintertux, schiatul este posibil până vara târziu.

Dacă îți dorești să parcurgi toți cei 300 de kilometri de pârtie din regiunile cu ghețari de aici, rezervă skipass-ul flexibil „white 5”, la tariful de 399 Euro. Acesta este valabil 10 zile, în intervalul 1 octombrie – 15 mai 2018; zilele sunt la alegere.

Poți să găsești mai multe informații pe site-ul www.tirolergletscher.com

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*