“Festivalul Naţional al Păstrăvului” a debutat la Ciocănești, Suceava

Festivalul Național al Păstrăvului

Înscriindu-se în linia manifestărilor de promovare a autenticității si specificității locale, Festivalul Național al Păstrăvului a reușit, ca și Festivalul Național al Ouălor Încondeiate, să facă localitatea Cicănești cunoscută atât pe plan intern cât și internațional.

Concursul de pescuit sportiv cu premii pentru câştigători, demonstraţiile de artă culinară (reţete de preparare a păstrăvului), demonstrațiile de plutărit pe Bistriţa Aurie (parcurgerea distanţei de 10 Km pe o plută construită şi buşteni de lemn, din trei tăblii, condusă la fel cum o făceau vechii plutaşi ce transportau lemnul până la Bicaz şi chiar mai în aval) au stârnit an de an interesul multor turiști.

Alături de aceste momente de referinţă “Festivalul Păstrăvului” mai reţine atenţia turiştilor cu spectacole corale creştine, parade ale portului popular, spectacole folclorice şi de divertisment, mese câmpeneşti şi cine tradiţonale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*