Festivalul Dinozaurilor, la Dino Parc din Râșnov

Distracție în Parcul cu dinozauri de la Râșnov

Parcul cu dinozauri de la Râșnov împlinește 4 ani în care a crescut frumos, iar cu această ocazie are loc un întreg festival al dinozaurilor.

Dino Fest are loc în weekend-ul 15-17 iunie, în mijlocul parcului, bineînțeles. Pentru iubitorii de dinozauri au fost pregătite trei zile consecutive de concerte, activități surpriză pentru copii și nu numai, iar prețul biletelor este cel obișnuit.

Programul Dino Fest este următorul:

Sâmbătă, 15 iunie:

  • 12:00 – 13:00 – Planeta Veselă
  • 13:15 – 14:15 – Teatrul Muzical PAM PAM

Duminică, 16 iunie:

  • 12:00 – 13:15 MiniRicii în Aventurile lui Apolodor
  • 13:30 – 18:00 – Activități supriză pentru cei mici

Luni, 17 iunie:

  • 12:00 – 18:00 – Activități surpriză pentru cei mici

Biletele pot fi achiziționate direct de la intrarea în parc, telefonic pentru grupuri organizate la 0741.208.711 sau online pe bilete.ro.

Accesul la concert se face pe baza biletului de intrare în parc, în limita locurilor disponibile. Nu se percep alte taxe suplimentare! Prețul biletului pentru copii peste 3 ani este de 22 de lei, iar pentru adulți 28 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*