Expoziția „Luxul dantelei”, la Muzeul Național Cotroceni 

Muzeul Național Cotroceni

Muzeul Național Cotroceni, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, vernisează joi, 4 iulie 2024, la ora 15.00, în spațiile de expunere ale Muzeului Național Cotroceni, expoziția „Luxul dantelei”, un eveniment special care aduce în atenția publicului o colecție de peste 60 de obiecte de vestimentație (ținute feminine delicate și accesorii) și de decor, realizate din delicatul material, aflate în patrimoniul muzeului ploieștean.
Pe lângă acestea, publicul va mai putea admira și câteva piese deosebite din dantelă, aflate în patrimoniul Muzeului Național Cotroceni, constând în șervete de masă, batiste cu monogramă, fragmente de dantelă și accesorii feminine de sfârșit de secol XIX și început de secol XX.
Expoziția „Luxul dantelei” va putea fi vizitată în perioada 5 iulie – 4 august 2024, în cadrul turului complet al muzeului sau în cadrul turului expozițional, de marți până duminică, în intervalul orar 9.00-17.00, doar în baza unei programări prealabile, la adresa de e-mail vizitare@muzeulcotroceni.ro sau la numerele de telefon 021.317.31.07 / 0725.518.381.
La intrarea în muzeu se va prezenta un act de identitate în original (C.I. sau pașaport).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*