Expoziţia de artă „Conexiune în Brahma”, la Muzeul de Artă din Târgoviște

Expoziția "Conexiune in Brahma"

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită să vizitați, începând de astăzi, 3 decembrie 2021, expoziţia de artă „Conexiune în brahma”, a artiștilor Liusic Vrapciu și Vladimir Păun – Vrapciu, deschisă la Muzeul de Artă din Târgovişte.

Expoziția prezintă o selecție de lucrări ale celor doi artiști care se întâlnesc, prin intermediul creației lor, pe simezele Muzeului de Artă din Târgoviște.

Evenimentul expozițional reunește lucrările unor artiști inspirați de prezentul relativ și de nevoile omului contemporan, alăturând medii plastice precum pictura și grafica.

Vladimir Păun-Vrapciu, arhitect și artist plastic, și Liusic Vrapciu, artist plastic, vă vor convinge că obiectele acceptate drept creații artistice unicat pot depăși zona expozițională, dobândind și o funcție de design decorativ de interior.

Dinamismul lucrărilor prezentate descrie foarte bine un prezent și un prezent apropiat, în care ceea ce este frumos este și adaptabil nevoilor de zi cu zi în designul interior, gustul fiind modelat continuu de particularitățile prezentului. Lucrarea de artă se bucură astfel de o mai bună integrare în designul interior și în dimensiunea socială.

Expoziția „Conexiune în Brahma” reprezintă și un omagiu, o demonstrație de respect și recunostință a arhitectului Vladimir Păun-Vrapciu față de creațiile artistului plastic Liusic Vrapciu; creații care l-au inspirat și stimulat pe artistul Vladimir Păun să își realizeze creațiile artistice prezentate în această expoziție.

Expoziția poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Calea Domnească nr. 185, începând de miercuri, 3 decembrie 2021, ora 08:00. Expoziția este deschisă până pe 23 ianuarie 2022, de marți până duminică, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*