Explorer MTB Challenge 2018 CN XCM #4 se întâmplă în Luncavița, județul Tulce

Concurs de mountain bike. FOTO Eerik Sandstrom

Concursul Explorer MTB Challenge, aflat anul acesta la a VI-a ediție este de la această ediție, etapă a Cupei Naționale XCM.

Concursul se desfășoară, ca în fiecare an, la Cetățuia, Comuna Luncavița, Județul Tulcea, pe trasee ce străbat pădurile Parcului Național Munții Măcinului.

Cu această ocazie, poți vedea, de pe bicicletă, cel mai înalt vârf din Munții Măcinului – Țuțuiatu – 467 m. Vei pedala pe drumuri forestiere și poteci , te vei contopi cu natura și vei renaște la finish, mai puternic, mai fericit, mai plin de energie.

După concurs, organizatorii au pregătit un foc de tabără și un festival de muzica folk.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*