Experți ai Comisiei Europene se află în România – Ministerul Turismului pe lista lor de interese

Comisarii europeni au poposit la Ministerul Turismului. FOTO MT

În perioada 26-29 iunie, un grup de experți ai Comisiei Europene s-au aflat în România, unde participă la o serie de întâlniri cu oficiali ai mai multor Ministere.

A avut loc o sesiune interactivă cu aceștia cu privire la proiectele derulate pe perioada deținerii și exercitării Președinției Consiliului UE.

„Având în vedere că tema prioritară a României în timpul mandatului acesteia va fi economia colaborativă, cu o legislație specifică în domeniu, am prezentat o nouă strategie – „Europa, destinația turistică preferată a lumii – un nou cadru politic pentru turismul european”, și am răspuns întrebărilor punctuale legate atât de strategia de promovare a României, cât și despre obiectivele Ministerului Turismului pe termen mediu și lung“, a declarat Cristina Tărteață,  secretar de stat în ministerul Turismului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*