EXIMTUR a fost premiată național și internațional pentru rezultate pe segmentul de business travel

Premiile primite de către EXIMTUR

Compania de călătorii EXIMTUR, singura companie din România afiliată la rețeaua globala de travel management Uniglobe, s-a bucurat recent de recunoaștere și apreciere atât națională, cât și internațională, ca urmare a rezultatelor înregistrate pe segmentul de business travel și organizare de evenimente în anul 2018.

Companiei EXIMTUR i-au fost recunoscute performanțele în cadrul evenimentului internațional “Uniglobe Global Rendezvous” , desfășurat în perioada 17-19 mai 2019, în capitala Austriei, Viena. Evenimentul premiază o dată la doi ani companiile cu cele mai bune rezultate din rețeaua Uniglobe.

În cadrul evenimentului, care a reunit peste 300 de participanți din toată lumea, EXIMTUR a primit mai multe premii:

  • Trofeul “Top Corporate Revenue Award” acordat pentru “Cel mai mare volum de venituri înregistrat din activitatea de corporate travel în regiunea Uniglobe EMEA;
  • Trofeul “Platinum Circle Recognition 2019” – cea mai înaltă distincție acordată unui membru care face parte din Uniglobe Chairman’s Circle.

Chairman’s Circle reunește un număr limitat de membri Uniglobe, în prezent doar 30, Lucia Nora Morariu, președintele EXIMTUR, numărându-se printre aceștia. Prezența în acest cerc reprezintă o formă de acreditare acordată agențiilor din rețeaua Uniglobe care generează venituri peste un anumit prag și care își gestionează activitatea de business în conformitate cu standardele sistemului Uniglobe; “Top Mice Revenue Award” – ca recunoaștere și apreciere pentru volumul de venituri înregistrat din activitatea de organizare evenimente de business.

„EXIMTUR a reușit să arate că în România se dezvoltă companii serioase, care oferă servicii de calitate şi care pot competiționa la nivel global. Suntem mândri de echipa noastră, care, prin profesionalism și dedicare pentru clienţi, ştie să facă diferența. Mulțumim celor peste 3.000.000 de clienți corporate și leisure pe care i-am deservit până în prezent, multi dintrei ei ne investesc cu încredere de 26 de ani, ei sunt cei care ne-au adus pe acest podium internațional “ a declarat Lucia Morariu, președintele companiei EXIMTUR, cu ocazia primirii premiilor.

Uniglobe este o retea de travel management care operează la nivel global pentru a servi clienți la nivel local din mai mult de 60 de țări, folosind tehnologii moderne si tarife preferentiale din partea prestatorilor direcți de servicii, pentru a economisi timpul și banii clienților în procesul de planificare a călătoriilor de afaceri sau a vacanțelor.

Tot în luna mai, în cadrul evenimentului Top Hotel Awards 2019, cel mai important eveniment din industria de turism și a ospitălității din România, care premiază excelența și performanța companiilor din acest sector de activitate, EXIMTUR a fost desemnată Cea mai bună agenție de business și MICE ca urmare a rezultatelor înregistrate de divizia business travel si organizare evenimente pe parcursul anului 2018.

“Ne aduce o imensă satisfacție și bucurie această recunoastere, mai ales pentru că votul publicului contează foarte mult în această competiție. Le mulțumim clienților noștri pentru încredere și felicit cei 200 de membri ai echipei EXIMTUR pentru munca și profesionalismul lor, aspectele principale responsabile pentru această reușită” a menționat doamna Morariu.

Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, deţine 24 de agenții proprii sau francizate, în 16 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

În anul 2018, Compania de Călătorii EXIMTUR a înregistrat un volum total de vânzări de peste 66 milioane de euro, în creștere cu peste 20% față de 2017, și a plătit statului român taxe şi impozite în valoare de peste 1 milion de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*