Exact Travel deschide porțile Târgului Virtual de Turism ”Poveștile lumii prin călătorii”

Parcul Național Kruger din Africa de Sud. FOTO Exact Travel

Exact Travel, nume emblematic în lumea turismului românesc, cu peste un sfert de secol de expertiză, este încântată să vă invite la Târgul de Turism ”Poveștile lumii prin călătorii”, desfășurat online în perioada 15 – 22 februarie 2024. Această inițiativă întâmpină dorința de explorare a pasionaților de călătorii, facilitând accesul la o lume plină de aventură și descoperire.

Explorați ofertele noastre exclusive

Pasiunea Exact Travel pentru călătorii se materializează într-o selecție curajoasă de destinații și experiențe care mai de care mai inedite. De la misterioasele triburi din Valea Omo din Etiopia, la safariuri emoționante în inima Africii de Sud, și până la combinații exotice de călătorii în America Latină și Asia, pachetele turistice ale Exact Travel sunt gândite să satisfacă chiar și cele mai rafinate gusturi ale aventurierilor. Iar pentru cei care visează la destinații precum Japonia, China sau Bali și Singapore, Exact Travel promite experiențe de neuitat.

Beneficiați de reduceri substanțiale

În semn de apreciere pentru clienți, Exact Travel oferă reduceri de până la 300 euro de persoană la rezervările efectuate pentru programele prezentate în cadrul târgului. Este momentul ideal pentru a planifica vacanța mult visată la un preț avantajos.

Cele mai căutate destinații

”Analiza noastră arată o preferință accentuată pentru destinații precum Vietnam – Cambodgia, China, Coreea de Sud, Japonia și Africa de Sud, anticipând că acestea vor fi vedetele târgului online. Ne bucurăm să vedem pasiunea călătorilor pentru explorare și descoperire și ne propunem să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu oferte personalizate”, subliniază Viviana Dumitru, product manager Exact Travel.

Promoție specială pentru cupluri

În perioada 1 – 8 martie, cuplurile au ocazia de a câștiga o escapadă romantică în destinații de vis precum Bali, Sri Lanka sau Maldive, printr-un concurs gândit special pentru ei. O croazieră în Caraibe completează paleta de opțiuni pe care o luăm în calcul pentru premiu.

Previziuni optimiste pentru acest an

Potrivit consultanților Exact Travel, interesul pentru Asia de Sud-Est, Coreea de Sud și China va crește cu aproximativ 30%, în timp ce pentru Africa de Sud se estimează o majorare de 20% a rezervărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*