Donează sânge și mergi în acest an la cel mai așteptat festival de muzică din Europa, UNTOLD

Donează sânge și mergi gratis la prima zi a festivalului UNTOLD 2021

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România.

Donează la caravana mobilă din 11 orașe ale țării și primești bilet gratuit pentru prima zi de UNTOLD 2021.

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021.

 • Bucureşti: 17, 18 iulie, Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle;
 • Constanța: 24, 25 iulie, Plaja Neversea
 • Târgu-Mureș: 31 iulie, 01 august, Piața Tineretului
 • Sibiu: 31 iulie, 01 august, pietonalul magazinului Dumbrava, Piața Mare
 • Oradea: 7,8 august, Piața Unirii
 • Ploiești: 14, 15 august, Palatul Culturii
 • Craiova: 14,15 august, Piața Mihai Viteazul
 • Iași: 21, 22 august, Iulius Mall
 • Timișoara: 28, 29 august, parcarea Politehnicii
 • Brașov: 28, 29 august, Bulevardul Republicii
 • Cluj-Napoca: 4, 5 septembrie, Monumentul Memorandiștilor, strada Eroilor

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD.

Donează în centrele de transfuzii din țară și primești un voucher valoric de 10 euro la UNTOLD 2021

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

„Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți!”, spune Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Campania Blood Network a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*