Direct Aeroport și “Brașov City Break” îți fac o invitație de nerefuzat: “Hai la Bran”

Microbuzul Direct Aeroport e gata pentru excursie. FOTO Direct Aeroport
Microbuzul Direct Aeroport e gata pentru excursie. FOTO Direct Aeroport

Direct Aeroport, compania care duce a cucerit piața de transport dintre Constanța sau Brașov și Aeroportul Otopeni vine acum cu o ofertă de interesantă.

Turiștii pot alege să plece de la Brașov sau Poiana Brașov, în excursie către Castelul Bran și Cetatea Medievală Râșnov. Prețul de 150 lei asigură transportul pe ruta Brașov – Poiana Brașov – Bran – Râșnov și retur.

Prima plecare are loc pe data de 14 iulie 2018, la ora 9:30 AM, iar excursia durează până la ora 5:30 PM.

Turiștii interesați de acest traseu sunt așteptați cu o rezervare la numerele de telefon de pe www.direct-aeroport.ro. Plecarea se face din fața Hotelului Aro Palace Brașov.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*