Delfinariul Constanța vine cu o reprezentație suplimentară pe 4 iulie. Hai să vezi delfinii de la ora 13.00

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul Constanța este una dintre atracțiile unice ale României. Dacă mergi pe litoral, nu ai voie să ratezi lecția de biologie, dar și joaca delfinilor Ni-Ni și Chan-Chan. Ocazional, pentru a acoperi nevoile turiștilor care sosesc acolo în număr mare, conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța decide suplimentarea reprezentațiilor cu cele două femele de delfin puse pe joacă.

Pe 4 iulie, începând cu ora 13.00 va avea loc o astfel de reprezentație suplimentară.

Între 1 iunie și 31 august 2019, adulții plătesc 40 lei pentru un bilet de intrare la Delfinariul Constanța. Elevii și studenții achită doar 10 lei, în timp ce copiii de până la 7 ani au intrarea gratuită.

Delfinariul Constanța oferă și bilete online pentru cei care nu vor să petreacă timp la coada de la intrarea în instituție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*