Spectacolul de folclor “Dansul Primăverii, Primăvara Cântecelor”, debutează la Baia Mare

Dansul Primăverii, Primăvara Cântecelor

Primăvara este anotimpul renașterii, al reînnoirii, al speranței și al bucuriei de a trăii. Primăvara natura se trezește la viață, codrul îți îmbracă haina verde, primindu-și cântăreții neobosiți reveniți pe plaiurile îndrăgite.

Cine nu-și dorește să asculte, după o iarnă rece și lungă cântecul lor dulce, alinător?

La fel ca în anii trecuți și anul acesta Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” se pregătește de Sărbătoare, dorind să vă transmită bucuria cântecului și exuberanța dansului. Nu întâmplător genericul spectacolului se vrea a fi în armonie cu tot ce înseamnă cuvântul Primăvară.

„Dansul Primăverii, Primăvara Cântecelor” acesta este titlul și laitmotivul spectacolului din data de 21 martie, care va avea loc la Teatrul Municipal din Baia Mare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*