Curtea Domnească Târgovişte trece la programul de iarnă

Curtea Domnească Târgovişte. FOTO Consiliul Județean Dâmbovița

Începând de duminică, 29 octombrie 2023, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte trece la programul de iarnă.

Noul program este următorul:

– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească” și Ansamblul Brâncovenesc Potlogi:

Marţi – duminică: 9:00 – 17:00; ultimul bilet va fi eliberat la ora 16:30.

Luni: închis

– Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri Ferdinand I la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”:

Marţi – duminică: 9:00 – 17:00; ultimul bilet va fi eliberat la ora 16:30.

Luni: închis

Casa-Atelier „Gabriel Popescu” din localitatea Vulcana – Pandele:

Marţi – duminică: 8:00 – 16:00; ultimul bilet va fi eliberat la ora 15:30.

Luni: Închis

Casa Memorială „Ion Luca Caragiale”, Muzeul de Etnografie și Folclor Pucioasa, Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa:

Miercuri – duminică: 8:00 – 16:00; ultimul bilet va fi eliberat la ora 15:30.

Luni, marţi, primul şi al treilea weekend din fiecare lună: închis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*