Cursele TAROM sunt afectate de furtuna Ciara din NV Europei

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Răzvan Pântescu

TAROM a anunțat că, din cauza furtunii Ciara ce traversează partea de NV a Europei, generând vânturi cu viteza de peste 100 km/h și fenomene periculoase zborului, programul de operare va fi afectat.

Până la ora 13.00 s-au anulat: cursa 391, București – Londra care trebuia sa decoleze la 12.20 și cursa 392, Londra -București care trebuia să decoleze la ora 14.50. În funcție de evoluția meteo, este posibil ca și alte curse să sufere întârzieri sau sa fie anulate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*