Cursa Tarom Constanța – Satu Mare din 18 iunie

Aeroportul din Constanța va fi dotat cu un sistem performant de supraveghere video. FOTO Aeroportul Mihail Kogălniceanu
Aeroportul din Constanța va fi dotat cu un sistem performant de supraveghere video. FOTO Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța informează că începând cu data de 18 iunie 2019, se redeschid zborurile pe ruta Satu Mare – Constanța – Satu Mare, cursă operată de compania națională Tarom.

Zborurile pe această rută se vor desfășura în perioada 18 iunie – 20 septembrie, cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de marți și vineri

Orar de zbor

Plecare Satu – Mare -09:10
Sosire Constanța – 10:50/ Plecare -11:15
Sosire Satu – Mare – 12:55

Durata călătoriei este de 1 oră și 40 minute. Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene, https://www.tarom.ro/.    

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*