FOTO Cursă charter spre Antalya, disponibilă de la 1 iunie 2019 de pe Aeroportul Maramureș

Lansarea cursei Baia Mare - Antalya FOTO Prestige Tours

O noua cursă charter spre Antalya va fi disponibilă de pe Aeroportul Internaţional Maramureș, începând cu 1 iunie 2019, în fiecare sâmbătă.

“Astăzi, în fața presei din Baia Mare, am lansat această cursă precum și noutăți pentru turiștii ce aleg pachetele Prestige Tours powered by Calypso Tour. Pachetele

pot fi achiziționate numai prin intermediul agențiilor de turism partenere”au transmis reprezentanții Prestige Tours.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*