Cu trenurile CFR Călători la Festivalul Neversea

Cu trenurile CFR Călători la Festivalul Neversea

CFR Călători informează că în perioada 7 – 10 iulie, „Trenurile Soarelui” sunt la dispoziția celor care merg la Festivalul Neversea.

Toate regiunile țării sunt conectate cu litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur pentru Festivalul Neversea. Toate “Trenurile Soarelui”  au în compunere vagoane clasă climatizate.

CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă planificați din timp călătoria, inclusiv cumpărarea legitimațiilor de călătorie și să folosiți toate trenurile din programul de circulație „Trenurile Soarelui”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*