Cu CFR Călători, de la București Nord la Parc Mogoșoaia și retur, în doar 11 minute

Călătorii au la dispoziție, începând de joi, 15 iulie, 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur. Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanța București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

CFR Călători oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia. Transportul viitorului este cel feroviar.

Profită de ofertele CFR Călători la abonamente și poți beneficia de reduceri de până la 50 la sută:

  • Abonamente de călătorie lunare “Nelimitat 30” – sunt legitimații de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate și se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relația solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50 la sută din tariful de transport.
  •  Abonamente de călătorie lunare „Flexi” – valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică – sunt legitimații de călătorie nominale, ce pot fi utilizate un număr de 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică. Tarifele sunt calculate cu o reducere de 45 la sută pentru Flexi 15, o reducere de 35 la sută pentru Flexi 10, o reducere de 25 la sută pentru Flexi 5.
  • Abonamente de călătorie săptămânale “Nelimitat 7” – sunt legitimații de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate și se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relația solicitată; Tarifele sunt calculate cu o reducere acordată în jur de 40 la sută din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, iar pentru mai multe informații accesează site-ul: https://www.cfrcalatori.ro/abonamente-de-calatorie/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*