Crăciun 2021 pe Valea Prahovei, mai animat față de anul trecut

Castelul Peleș, Sinaia. FOTO Adrian Boioglu / GoNEXT.ro
Castelul Peleș, Sinaia. FOTO Adrian Boioglu / GoNEXT.ro

Anul acesta, gradul de ocupare pentru Crăciun pe Valea Prahovei a fost sensibil mai mare față de anul trecut, fapt datorat în primul rând restricțiilor mai reduse. Cu toate acestea, gradul de ocupare a variat între 50 si 75 la sută în stațiunile montane, și aproximativ 60 la sută în orașele Câmpina și Breaza.

Potrivit Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, aceste cifre sunt încă departe de gradul de ocupare realizat in 2019, care a fost un an de excepție.

„Revelionul arată mult mai promițător cu un grad de ocupare de peste 85 la sută în momentul de față și cu perspectivă de aproape 100 la sută. Zăpada și activitățile de iarnă atrag turiștii pentru a petrece ultimele zile din an pe Valea Prahovei”, au precizat reprezentanții asociației.

Zilele dintre Crăciun și Revelion arată că stațiunile își mențin capacitățile de cazare ocupate la un nivel ridicat, prețurile fiind mai mici față de sejururile oferite pentru Crăciun, cu până la 20 – 30 la sută.

„Vom avea sărbători de iarnă aproape de normalul pre-pandemie în Prahova”, a declarat Adrian Voican, președintele APDT Prahova.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*