Concurs de fotografie organizat de CFR Călători cu ocazia „Zilei Libertății de Mișcare 2021”

Concurs de fotografie „Ziua Libertății de Mișcare 2021”. FOTO CFR Călători

Data de 24 septembrie este ziua în care CFR Călători sărbătorește „Ziua Libertății de Mișcare” (ZLM), prin organizarea unui concurs de fotografie.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fișiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie, ora 00.00, până la data de 30 septembrie, ora 24.00.

Premiul cel mare al concursului este un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilitate o lună și poate fi utilizat și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din București (cel mai târziu 31 decembrie).

Detalii despre condițiile de participare și despre celelalte premii sunt disponibile în Regulamanetul concursului ZLM 2021 postat pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*