Concurs de ambarcațiuni ciudate, din materiale reciclabile, pe Bega

Se anunță o competiție acerbă. FOTO Facebook

Asociația EcoStuff România organizează la Timișoara, o nouă ediţie a concursului de bărci ciudate, „Make it ! Race it ! Recycle it !”.

Această competiție neconvențională, se adresează în special companiilor, organizațiilor și instituțiilor.

Pentru a se putea înscrie în competiţie, cei interesaţi trebuie să realizeze bărcile din pungi de plastic, peturi, doze de suc sau bere, cartoane şi alte materiale reciclabile.

Anul trecut, pe Bega, 20 de echipe s-au întrecut în a lansa la apă cea mai nemaivăzută ambarcațiune. După consurs, bărcile au fost demontate, iar materialele din care au fost confecționate au ajuns la reciclat.

Concursul va avea loc sâmbătă, 9 iunie, de la ora 9:00, pe raul Bega, în spatele Catedralei Mitropolitane, între Podul Tinereții și Podul Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*