#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la piesa de teatru “Te despart de nu te vezi”, care are loc pe 22 noiembrie, la Sala Unirii – Cinema Victoria, Iași

Secvență din piesa de teatru “Te despart de nu te vezi”. FOTO: Petru Ivu

O comedie romantică despre relații, care îi are în distribuție pe Cosmin Seleși, Paul Ipate și Monica Odagiu, poate fi urmărită la Iași. Spectacolul “Te despart de nu te vezi” este programat în data de 22 noiembrie, de la ora 19.30, la Sala Unirii – Cinema Victoria.

Redacția GoNEXT oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 invitații duble pentru acest spectacol. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – https://www.facebook.com/GonextRO/

2.Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației GoNEXT – https://www.youtube.com/c/GoNEXT

3.Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol.

4.Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 8 noiembrie.

Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

“Te despart de nu te vezi” este o comedie romantică despre relații, maturizare, asumare și despre femeia emancipată care poartă cu convingere “pantaloni”!. Este un spectacol adaptat după un text celebru în Franța, dar cu o distribuție de neînlocuit.

Cosmin Seleși, Paul Ipate și Monica Odagiu fac un adevărat tur de forță în care răsturnările de situație se petrec o dată la 2-3 minute.
Textul propune situații limită, unde intensitatea jocului actoricesc și capacitatea actorului sunt puse la incercare, iar cei trei fac o adevarată performanță!

Spectacolul își propune ca timp de 90 de minute să își scoată audiența din cenușiul cotidian și să îi ofere cel mai bun remediu anti-stres: râsul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*