Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța oferă posibilitatea unor plimbări cu cai și cu ponei

Echitație la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Amatorii de plimbări cu cai și ponei pot veni la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța în fiecare zi a săptămânii.

Astfel, plimbările au loc de luni până duminică în orele 10.00 – 15.30, pauza fiind între 12.00 – 13.00. Prețul pentru o echitație cu ponei este de 5 lei, iar cu cai – 10 lei.

De asemenea, există și abonamente pentru lecții de călărie. Acestea costă 250 + TVA pentru 5 ședințe și 500 de lei + TVA pentru 11 ședințe. Greutatea maximă pentru echitația cu cai este de 85 kilograme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*