CNSU introduce șase regiuni din Spania în lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat

Drapelul Spaniei. FOTO Arhivă

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a inclus șase regiuni din Spania în lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat, aceasta intrând deja în vigoare de marți, 18 august, de la ora 00.00.

Astfel, pentru Regatul Spaniei, măsura carantinării se aplică doar pentru regiunile în care rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori este mai mare decât cea înregistrată în România, respectiv Aragon, Catalonia, regiunea Madridului, Insulele Baleare, Țara Bascilor și Navarra.

Zborurile spre și dinspre Spania nu sunt suspendate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*