CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

20 companii aeriene rusești, adăugate pe Lista UE a transportatorilor aerieni care nu îndeplinesc standardele de siguranță

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, în 14 martie, lista țărilor/ zonelor/ teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*