VIDEO Orașul Murfatlar dorește să își dezvolte potențialul turistic

Rezervația Naturală Fântânița Murfatlar. FOTO Paul Alexe

Orașul Murfaltar dorește să își dezvolte potențialul turistic pe care îl deține. În principal pentru punerea în valoarea a patrimoniului natural și cultural este nevoie de mai multe proiecte, iar autoritățile locale au deja inițiative în acest sens.

În Murfatlar se găsesc ansamblul rupestru Basarabi-Murfatlar, unde ar fi fost primul așezământ creștin din țara noastră, Podgoria Murfatlar, celebră atât în țară, cât și în străinătate, dar și Rezervația Naturală Fântânița Murfatlar, un teritoriu de aproape 70 de hectare, cu floră și faună diverse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*