CNAIR anunță o posibilă întrerupere a serviciului de emitere rovinietă și peaj

Trafic rutier la Stația de Taxare Fetești. FOTO DRDP Constanța

Sistemul de emitere a rovinietelor și cel de emitere a peaj-elor va funcționa greu sau deloc pentru o perioadă de aproximativ trei ore:

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că marți 14 ianuarie, în intervalul orar 00:00 – 03:00, este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor să fie îngreunată/întreruptă pentru perioade scurte de timp. Situația ar putea apărea ca urmare a unor lucrări de upgrade ale sistemului de comunicații central.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*