CiTy Tour revine în programul estival, oferind peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia

Autobuzele etajate din Constanța , de pe linia estivală CiTy TOUR. FOTO CT BUS

Populara linie turistică CiTy Tour va reîncepe de sâmbătă, 15 iulie, activitatea sa conformă vârfului de sezon, oferind turiștilor oportunitatea de a explora orașul Constanța și stațiunea Mamaia într-un mod comod și relaxant. Cu un program zilnic între orele 09.00 și 22.00, călătorii vor putea descoperi peste 100 de obiective turistice importante din zonă.

Pentru a asigura o experiență de calitate, CiTy Tour va opera cu șase autobuze etajate, cu o frecvență de plecare la fiecare 30 de minute. Călătorii vor putea achiziționa bilete la prețul de șase lei pentru o călătorie simplă sau de 10 lei pentru un bilet „hop-on/ hop-off”. Biletele pot fi procurate fie în mijlocul de transport, fie prin intermediul aplicației 24Pay.

Printre obiectivele turistice cuprinse în circuitul CiTy Tour se numără Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță și Cazinoul din Mamaia, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

Un plus de confort este oferit călătorilor prin intermediul aplicației mobile „City Tour”. La bordul autobuzelor etajate, turiștii se pot conecta gratuit la rețeaua wi-fi, scana codul QR de pe spătarul scaunului sau căuta direct aplicația în „Magazin Play”. Aceasta permite sincronizarea poziției telefonului cu sistemul GPS al autobuzului, facilitând orientarea și accesarea informațiilor despre obiectivele turistice în timp real.

Este important de menționat că programul de transport al liniei CiTy TOUR poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, pentru a asigura siguranța și confortul călătorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*