Circulație feroviară oprită temporar pe relația Gara de Nord – Aeroport și retur

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport și retur este întreruptă temporar din cauza unui accident înregistrat în zona Punctului de Oprire (PO) Carpați, unde trenul 7932 a surprins și accidentat o persoană.

„Menționăm faptul că circulația trenurilor spre și dinspre Aeroport este oprită în intervalul orar necesar intervențiilor desfășurate la locul accidentului de către organele abilitate – Poliție/ Procuratură, reluarea traficului feroviar fiind condiționată de finalizarea tuturor procedurilor prevăzute pentru astfel de situații”, au transmis reprezentanții companiei.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite scuzele aferente călătorilor pentru această situație și îi asigură că traficul va fi reluat imediat ce reprezentanții organelor de cercetare, de la fața locului, permit redeschiderea liniei București Nord – Aeroport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*