Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, tâlhărit în Timișoara

Charlie Ottley. FOTO Adrian Boioglu

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare a județului Timiș, a fost tâlhărit în Parcul Botanic.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș, jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice.

„Consiliul Județean Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși, odată cu echipamentul, au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute. (…) Facem apel la autoritățile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât și în asigurarea siguranței tuturor cetățenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timișoarei”, au transmis sursele citate.

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*