CFR Călători repune în circulație, începând de luni, trenurile internaționale pe ruta Craiova – Vidin

Călătorie cu trenul. FOTO Cătălin SCHIPOR

CFR Călători poartă discuții cu administrațiile feroviare europene partenere pentru reluarea circulației trenurilor românești cu destinații externe. În urma negocierilor purtate, primul partener care a răspuns solicitării de reluare a transportului feroviar de călători în trafic internațional este administratorul feroviar din Bulgaria.

Astfel, potrivit CFR Călători, începând de luni, 15 iunie, primele trenuri ce vor fi repuse în circulație sunt trenurile Interregio 1090 şi 1091 ce vor asigura legătura cu Bulgaria pe ruta Craiova – Golenți Hm. – Vidin şi retur.

„Vă reamintim că la bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei. Pentru protecția dumneavoastră, a celorlalți călători și a personalului nostru, vă rugăm purtați corect masca, astfel încât să vă acopere gura și nasul. Vă rugăm informați-vă doar din surse oficiale! Nu dați curs informațiilor, părerilor sau opiniilor nefundamentate!”, au precizat reprezentanții companiei.

CFR Călători reintroduce progresiv în grafic trenurile în trafic internațional, având în vedere faptul că reluarea circulației trenurilor spre celelalte destinații internaționale depinde de acordul administrațiilor europene vecine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*