CFR Călători reamintește că adeverințele pentru elevi și studenți sunt valabile până la data de 06 iunie

În contextul apropierii vacanței de vară, pentru facilitarea călătoriei elevilor și studenților cu trenurile CFR Călători, reamintim că, în conformitate cu legislația în vigoare, adeverințele emise de unitățile de învățământ care atestă calitatea de elev, ori cea de student își mențin valabilitatea până la data de 06 iunie, inclusiv.

După această dată, emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru elevi se vor face pe baza carnetului de elev vizat pe anul școlar în curs, respectiv emiterea și verificarea în tren a legitimațiilor de călătorie pentru studenți se vor face pe baza legitimației de student pentru reducere/ gratuitate la transport vizată pe anul universitar în curs, conform reglementărilor în vigoare.

Mai multe informații despre procurarea biletelor – inclusiv online, pentru elevi și studenți, sunt disponibile prin accesarea linkului https://www.cfrcalatori.ro/reduceri-pentru-elevi-si-studenti/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*