CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021. FOTO CFR Călători

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii 2021, ofertă de călătorie valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie 2021. Astfel, turiștii și pasionații sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25 la sută la trenurile care au ca destinație/plecare cele mai căutate stațiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

Reducerea de 25 la sută se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

„Se apropie o perioadă mult așteptată de mulți dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur și simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alți ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe șosele și unde nu trebuie să stai țintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poți pleca cu mai mult de 3-4 tovarăși de drum. Cu CFR Călători poți transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toți prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur și simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Și totul la un preț cu 25 la sută mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri și mai mari pentru deplasările la sfârșit de săptămână, între stațiuni”, a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 prețul biletului pe ruta București – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puțin față de prețul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal prețul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puțin față de tariful întreg; pentru ruta Constanța – Brașov prețul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de tariful întreg, pentru ruta Iași – Vatra Dornei Băi prețul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puțin față de tariful întreg.

Reducerile se aplică la tariful de adult și copil pentru trenuri Interregio, clasa a II-a, și nu se cumulează cu alte oferte, iar biletele la preț redus se pot achiziționa: Online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Reamintim că pentru zilele de sfârșit de săptămână, pentru deplasarea între stațiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31 la sută – 56 la sută de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

Printre trenurile InterRegio la care se aplică oferta tarifară Trenurile Zăpezii 2021 se numără și trenul IR Tomis Expres, Constanța – Brașov și retur, ce oferă servicii superioare, similiare trenurilor InterCity, de confort sporit și durată de parcurs redusă. De asemenea, trenurile incluse în ofertă sunt formate și din vagoanele modernizate în anul în curs, ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară.

În plus, pasionații de fotografie pot participa la concursul “Spre munte cu Trenurile Zăpezii 2021”! ce se va desfășura în perioada 4 ianuarie – 28 februarie. Câștigătorii vor fi desemnați pe 04 martie 2021, iar premiul cel mare va fi un an de reduceri. Fotografiile trebuie să surprindă imagini cu trenurile CFR Călători, realizate în timpul călătoriei, din tren sau de la fereastra trenului. Toți cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să trimită maximum 10 imagini foto prin wetransfer la adresa de e-mail marketing.calatori@cfrcalatori.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*